Down The Rabbit Hole

Down The Rabbit Hole verstopt tickets in eieren

  1. Nieuwschevron right
  2. Down The Rabbit Hole verstopt tickets in eieren

Ja, je leest het goed. De organisatie van Down The Rabbit Hole verstopt tijdens ESNS festivalkaarten in de beroemde eierbal.

Het is een beetje een gek verhaal, maar wel erg leuk! In Groningen barst woensdag (14 januari) Eurosonic Noorderslag los. Mensen uit heel Europa trekken naar Nederland. Niet alleen voor de (nieuwste) muziek, óók voor de heerlijke eierballen. Eierballen? Ja, een authentieke snack uit het noorden van het land. Voor de mensen die deze delicatesse niet kennen, hierboven een foto.

Blij ei

De organisatie van Down The Rabbit Hole speelt grappig in op de snack, want zij verstoppen dus kaarten voor hun festival in een eierbal. Dit doen ze in de vorm van een munt (zie foto), anders wordt het ook maar zo'n rotzooitje, hè. Dus, heb je zo'n munt gevonden zonder dat je tanden eruit liggen? Dan ben je de trotse eigenaar geworden van maar liefst twee (!) kaarten voor het festival.

Waar haal ik zo'n eierbal?

Loop jij woensdag 14, donderdag 15 of vrijdag 16 januari ergens op de Grote Markt (in Groningen) en heb je zin in een gefrituurde snack? Schroom niet: kies voor de eierbal. O ja, belangrijke informatie: de munten zijn alleen tussen 20.00 en sluitingstijd te vinden in de eierballen van Big Snack op de Grote Markt.

Down The Rabbit Hole

De tweede editie van Down The Rabbit Hole vindt plaats van 26 tot en met 28 juni in Beuningen. De eerste namen werden 6 januari bekendgemaakt en de kaartverkoop is al gestart.

Ster advertentie
Ster advertentie