Sziget

Meerdaagse tickets Sziget voor het eerst bijna uitverkocht

  1. Nieuwschevron right
  2. Meerdaagse tickets Sziget voor het eerst bijna uitverkocht

Een week voor de start van het Hongaarse festival Sziget is de online verkoop van de meerdaagse festivaltickets stopgezet.

De verkoop van de Weekly Pass (inclusief camping) en de 5 Days Pass (zonder camping) ging dit jaar zo hard, dat deze tickets bijna zijn uitverkocht. Toch is het niet helemaal slecht nieuws voor de late beslissers: Sziget verkoopt nog duizend passepartouts bij de ingang van het festival.

Laatste duizend exemplaren

Ticketloze liefhebbers van het festival maken alsnog kans om een week lang uit hun plaat te gaan op het festivalterrein, mits ze op tijd zijn. De laatste duizend exemplaren worden namelijk exclusief bij de ingang van het festivalterrein verkocht, om zwarthandel tegen te gaan. Heb je nog geen passepartout, maar wil je Sziget 2014 absoluut niet missen? Zorg dan vooral dat je ruim van tevoren bij de ingang staat.

Sziget 2014

De 22e editie van Sziget trekt zo'n 400.000 muziekliefhebbers, die samen op een eiland in de Donau, in het hart van Boedapest, samenkomen om te feesten. Er zijn ongeveer 50 podia te vinden op het terrein. Het festival vindt plaats van 11 tot en met 18 augustus. Namen die eerder werden bevestigd zijn onder andere Queens Of The Stone Age, The Prodigy, Macklemore, Outkast, Bastille, Imagine Dragons, Jake Bugg en Stromae.

>> Check de line-up van Sziget 2014

Bells Of Youth wint plek op Sziget

De band Bells Of Youth mag zich voorbereiden op een gig (17 augustus) in de Hongaarse stad Boedapest. De dames uit de omgeving van Tilburg zijn de winnaars van de 3FM Serious Talent Sziget Contest.

Ster advertentie
Ster advertentie