Down The Rabbit Hole

The Black Keys en meer op Down The Rabbit Hole

  1. Nieuwschevron right
  2. The Black Keys en meer op Down The Rabbit Hole

Down The Rabbit Hole heeft maandag 9 december de eerste namen voor de allereerste editie van het festival naar buiten gebracht.

Het was even puzzelen, maar de eerste namen zijn: The Black Keys, Foals, MGMT, The Soft Moon en Thomas Dybdahl. Deze vijf acts staan op de eerste editie van Down The Rabbit Hole.

Snel meer namen voor Down The Rabbit Hole

Het festival maakten de acts niet meteen bekend, maar gaf eerst een aantal hints via zijn nieuwsbrief en op Facebook. Op die Facebook-pagina belooft de organisatie ook snel met meer namen te komen.

Het kleine broertje van Lowlands

Down The Rabbit Hole is het kleine eigenwijze broertje van Lowlands. Het heeft "een frontrunner line-up op de muziekpodia en evenzoveel te beleven in en om die tenten heen. Je bent zelf aan zet, dus draai je plaatje, kook je potje, bouw je vlotje, hip je hopje. We gaan eruit en we gaan los," aldus het festival op zijn website. De directeur van Lowlands, Eric van Eerdenburg, onthulde tijdens Lowlands 2013 het nieuws over de aankomende gezinsuitbreiding.

Het festival vindt plaats op 27, 28 en 29 juni 2014 in het Ewijkse recreatiegebied De Groene Heuvels, vlakbij Nijmegen. De voorverkoop is al begonnen.

Ster advertentie
Ster advertentie