Lowlands

Lowlands-kaarten in no time uitverkocht

  1. Nieuwschevron right
  2. Lowlands-kaarten in no time uitverkocht

De kaarten voor Lowlands gingen weer als warme broodjes over de toonbank. Het festival is compleet uitverkocht. Win kaarten bij 3FM!

De digitale poorten van Lowlands werden zaterdag 2 februari om klokslag 11.00 uur geopend. Met zwetende en trillende handjes kropen fans op de vroege zaterdagochtend achter hun computertje. Met tien vensters tegelijk geopend worstelden ze zich een weg door de digitale wachtrijen. Binnen een uur en drie kwartier was Lowlands 2013 uitverkocht. Nog sneller dan vorig jaar dus, toen waren alle tickets binnen twee uur weg.

3FM Presents: Lowlands

Heb jij geen kaartje kunnen bemachtigen? Niet bij de pakken neer gaan zitten, want 3FM geeft gelukkig nog de hele week kaarten weg voor Lowlands. Doe online mee met de prijsvraag en luister de hele week naar 3FM om kans te maken op twee tickets.

>> Win kaarten 3FM Presents: Lowlands

Eerste namen Lowlands 2013

De eerste namen van Lowlands zijn vrijdag 1 februari bekend gemaakt. Slayer, Alabama Shakes, Disclosure (live), Bullet For My Valentine, Moderat, NJO Reich Ensemble, The Lumineers, Poliça en The Menzingers zijn er 16, 17 en 18 augustus in elk geval bij voor een show in Biddinghuizen.

Ster advertentie
Ster advertentie