3FM nieuws

The end is near...

  1. Nieuwschevron right
  2. The end is near...
... maar het is nog lang niet gedaan. Gelukkig weet grote baas Jan Smeets hoe je een festival met een knal moet afsluiten.
Cliché maar o zo waar: De tijd vliegt als je het leuk hebt. De afgelopen dagen zijn als een malle voorbij gegaan. Maar we zijn er nog niet hoor. Er komt nog heel veel moois. Live op het podium, op de radio, op internet en op tv is het nog wel even feest.

De laatste bands van de avond

Kaiser Chiefs zijn er voor de vierde keer. Gevolgd door 30 Seconds To Mars op de 3FM Stage tegelijk met Deadmau5 die een feestje komen bouwen in de tent. En daarna het moment waar velen al uren voor klaar staat: Foo Fighters.

Pinkpop op radio, tv en internet

Ben je niet op het festival, blijf er dan ook bij, want 3FM zorgt dat je op allerlei kanalen zoveel mogelijk Pinkpop kunt consumeren. Op internet houden we je tot de laatste minuut op de hoogte wat er voor en achter de schermen gebeurt.

Op 3FM houden de DJ's het voor je in de gaten. Ze hebben heel veel livetracks van alle drie de dagen voor je in petto. Na 23:00 als het op het terrein is afgelopen zit Paul in Hilversum voor je klaar voor de afterparty waar je twee uur lang kunt afschakelen van de afgelopen dagen.

En nog meer moois vindt je op tv. Op Nederland 3 staan Eric Corton, Giel Beelen en Michiel Veenstra voor je klaar vanaf het Pinkpopveld.

Op de themazender 3FM Live kun je complete concerten terugluisteren van Pinkpop 2011.

Dus geniet nog even van Pinkpop 2011!

Ster advertentie
Ster advertentie