3FM nieuws

Kaiser Chiefs vice-headliner op de maandag

  1. Nieuwschevron right
  2. Kaiser Chiefs vice-headliner op de maandag
Foo Fighters sluiten het weekend af, maar met de Kaiser Chiefs heb je eigenlijk een tweede headliner in huis.
Jan Smeets heeft het zo goed voor elkaar, dat we welhaast kunnen spreken van twee headliners op dezelfde dag. Om 19:00 uur gaan de mannen van Kaiser Chiefs namelijk los op de mainstage. En dat had natuurlijk net zo goed de afsluiter kunnen zijn!


En dat wordt verdorie alweer nummer vier

Blijkbaar bevalt Landgraaf de mannen wel. Drie keer eerder hebben Ricky Wilson en zijn vrienden al op Pinkpop gestaan. En het is natuurlijk ook een prettige combinatie. De Kaiser Chiefs zijn onderhand heuze festivalbeesten en weten hoe je het Pinkpop-publiek meekrijgt. Dat kunnen de bezoekers van edities 2005, 2006 en 2008 je op een briefje meegeven.


Nieuw materiaal

'I Predict A Riot', 'Oh My God', 'Ruby', ze zullen ongetwijfeld voorbij komen. Maar sinds kort is er weer veel nieuw materiaal verschenen, waaronder de single 'Little Shock' en ook dat zul je zeker weten te horen krijgen. Er springt altijd wel iets boven uit. Het was een geweldig concert. Het veld ging eigenlijk bij ' I Predict a Riot' voor het eerst ECHT he-le-maal los. Waanzinnig.

Interview via praatpaal

De Kaiser Chiefs zijn naast de energieke vice- headliner, ook nog eens lollige jongens. Enkele gelukkige Pinkpopbezoekers die gesmst hadden naar 3333 met een goede vraag, mochten van 3FM door de praatpalen die over het hele terrein staan, praten met de Kaiser Chiefs. We willen niet teveel verklappen, behalve dan dat het er heerlijk knullig uitziet. Kijk!
Ster advertentie
Ster advertentie