3FM nieuws

The final day...

  1. Nieuwschevron right
  2. The final day...
Iedereen loopt op z'n laatste benen, maar de topacts van de laatste dag maken alles goed. The end is near...
Gisteren bij Kings Of Leon werden de laatste biertjes naar binnen gekieperd, om daarna campingwaarts te gaan. Dag twee was een bloedmooie dag. Na de gezellige en zware nacht is het opstaan dan wel weer zwaar, maar ja, je moet. Het vooruitzicht van al die lekkere muziek van de laatste Pinkpopdag van 2011 maakt alles goed.

Bomvolle Pinkpopmaandag

We beloven wel veel moois, maar wat staat er nou precies op het program? De middag zit bomvol met Dazzled Kid, Two Door Cinema Club, Eliza Doolittle, Go Back To The Zoo, Scouting For Girls en nog veel meer. In de avond bouwen Band Of Horses, The Script, Kaiser Chiefs, Deadmau5 en 30 Seconds To Mars op naar de afsluiter. Die ene afsluiter waar een groot deel van de bezoekers al het weekend op zitten te wachten: Foo Fighters!

Pinkpop op 3FM

Hoewel het druk is, is natuurlijk niet iedereen hier in Landgraaf. Zit jij thuis? Dan hoef je bar weinig van Pinkpop te missen. Vanaf 12.00 uur klinken de leukste reportages, de diepste interviews en de lekkerste livetracks op 3FM. Luister dus gewoon maar.
Ster advertentie
Ster advertentie