Nu op 3FM: -

AJR laat je horen hoe lekker doe-het-zelf-pop klinkt

Zondag 19 maart 2017 - 13:00 uur

In de basis zijn het net de Jonas Brothers, maar deze drie gasten zijn nét iets minder glad en maken al hun muziek helemaal zelf. Gewoon op de vloer van hun appartement.

Adam, Jack en Ryan Met zijn drie broers uit New York die besloten om met z'n allen muziek te gaan maken. Samen vormen ze AJR (je verwacht het niet) en zijn ze nu te horen op 3FM met hun single 'Weak'. 

Gewoon op de vloer

Adam, Jack en Ryan combineren pop met elektronica en een klein beetje dubstep. Ze schrijven alles gewoon thuis en nemen de boel daar ook op, gewoon op de vloer van hun huiskamer. En die aanpak blijkt goed uit te pakken voor ze! Met hun single 'Weak' steken ze de Atlantische Oceaan over en veroveren ze langzaam maar zeker Europa. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van covers naar eigen materiaal

De drie broertjes begonnen als straatartiesten die bekende tracks coverden. Dat was even leuk, maar al snel wilden ze eigen materiaal maken. Dat werd snel opgepikt in Amerika, de boys zijn al aardig populair!

Zo is AJR al voorprogramma geweest voor onder andere Fifth Harmony en Demi Lovato, en ze hebben al drie EP's plus een album op hun naam staan. 'Weak' is afkomstig van de EP What Everyone's Thinking uit 2016. 

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen