7 bizarre complottheorieën over artiesten mét bewijs

Zondag 19 maart 2017 - 15:00 uur

Jay-z is een tijdreiziger én stiekem Nicki Minaj, Beyoncé was nooit zwanger, Pharrell kan niet ouder worden en meer…

Sinds de komst van het internet wordt alles in twijfel getrokken. Gewoon een liedje zingen is er voor artiesten dan ook allang niet meer bij. Zij moeten het vaak afzien in de media, omdat de meest bizarre theorieën op hen worden losgelaten. En uiteraard komen die altijd met het nodige bewijs. Wij hebben de beste theorieën in een lijstje gepropt!

Beyoncé is nooit zwanger geweest van Blue Ivy

Goed. Laten we meteen maar met keiharde bewijzen beginnen. Bey is nooit zwanger geweest van haar dochtertje Blue Ivy. Hoe wij dat weten? Nou, kijk maar eens goed naar deze video. Als Queen B gaat zitten zakt haar hele buik in. Fans denken dan ook dat de hele zwangerschap in scène is gezet.

Nicki Minaj is eigenlijk Jay-Z

Veel harde bewijzen zijn er niet voor deze theorie. Maar geef nou toe, die heb je ook niet nodig als je dit fragment hoort. Wanneer je Nicki vertraagd afspeelt dan hoor je gewoon dat dit Jay-Z is. Kan niet anders. What the fuck?!

Pharrell heeft het geheim van de eeuwige jeugd gevonden

De beste man is inmiddels 43 jaar oud, maar dat zou je natuurlijk niet zeggen. Al jaren ziet hij er precies hetzelfde uit. Het verhaal gaat dan ook dat Pharrell het geheim van de eeuwige jeugd gevonden heeft en nooit, maar dan ook écht nooit, ouder zal worden.

Britney’s breakdown is in scène gezet om Bush te helpen

Voor deze theorie zijn héél wat bewijzen gevonden. Het komt erop neer dat Brit is afbetaald door niemand minder dan George Bush. Bush kan dankzij Britney's fame namelijk al zijn fouten verbloemen. Iedere keer wanneer hij in een schandaal terecht kwam, of een domme fout maakte, was daar de redder in nood, Britney. En laat Britney nou net even wat interessanter zijn voor de media. Toeval? We don't think so! Neem nou die ene keer dat Britney maar een paar uur getrouwd was. Daar kwam ontzettend veel aandacht op, meer dan op een schandaal van Bush dat precies tegelijk kwam. En even een throwbackje naar Britney's rampjaar 2007. Ze schoor haar hoofd kaal en haalde weer eens de voorpagina van heel wat kranten. Ook dat kwam Bush opvallend goed uit, dit was namelijk tijdens de reformatie van Al Qaeda en dat gaf hem een hele slechte naam. Dank zij Britney kwam hij er nog goed vanaf. Hmmm...

Jay-Z is een tijdreiziger

Het houdt niet op met Jay. Niet alleen blijkt hij Nicki Minaj te zijn, hij is óók nog een tijdreiziger. Kijk maar eens naar deze foto. Gemaakt in 1939, Jay-Z chillt ‘m hier even in Harlem. Geen steek veranderd toch? Nu is het nog maar wachten tot er ook zo'n foto van Bey opduikt.

Foto: Sid Grossman/Schomburg Center

Lorde is eigenlijk al in de veertig

Lorde kan wel zeggen dat ze geboren is in 1996, maar het internet kun je niet voor de gek houden. Blogger Ashley Feinberg besloot het uit te zoeken en kwam tot de conclusie dat Lorde ons flink aan het voorliegen is. Ze besloot aan de hand van de website How Old uit te zoeken hoe oud Lorde is. En wat blijkt? Ze is 49 jaar! En nu denk je waarschijnlijk: ja hoor, dat heeft die website gewoon fout. Ashley heeft dan ook meerdere foto’s gebruikt én ook andere personen door de machine heen gegooid. Iedereen bleek jonger geschat dan ze daadwerkelijk zijn. Behalve die grote leugenaar: Lorde.

Justin Bieber is een reptiel

Toen Justin in Australië was, is hij schijnbaar in een reptiel veranderd. Nu zijn die Australiers natuurlijk heel wat gewend als het aankomt op enge dieren, maar dit hadden ze nog nooit gezien. Honderden fans claimen ooggetuige te zijn geweest toen Justin in een reptiel transformeerde. En niet zomaar een reptiel, nee een enorm mensachtig wezen met schubben. Er zijn geen beelden van deze gebeurtenis omdat de bodyguard blijkbaar erg boos werd op alle fans met telefoons. Helaas!

Het is niet de eerste keer dat Justin in een reptiel veranderd zou zijn. Er is ook een andere video opgedoken waarin Justin net als een reptiel met zijn ogen knippert.

Ook leuk:

>> Dit is de duurste Game Of Thrones-moord ooit
>> Ed Sheeran startte zijn wereldtour in Turijn en dat zag er zo uit
>> Het nieuwe album van Lucas Hamming is uit

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.nieuws.3fm.366752-7-bizarre-complottheorieen-over-artiesten-met-bewijs"}