3FM nieuws

Het nieuwe album van Lucas Hamming is uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Het nieuwe album van Lucas Hamming is uit

En dat kwam hij vanochtend vieren bij Domien in de 3FM-studio. Met twee live-optredens, een quiz — die helaas niet zo goed ging — en een dronken voice-app'je van Lucas aan Domien.

Luck Is For Suckers

Het is Lucas Hamming-dag, want vanaf vandaag is zijn nieuwe album Luck Is For Suckers uit. Na de release-party van gisteravond in de A'DAM Toren stonden Lucas en zijn band vanochtend fris en fruitig bij Domien in de 3FM-studio.

Voor het nieuw album reisde de band naar een studio in het buitenland. Volledig afgesloten van het thuisfront, zodat ze zich volledig op het maken van die nieuwe plaat konden focussen. En dat is gelukt, want er staan tien spiksplinternieuwe tracks op je te wachten.

De favorietjes van Lucas

Maar wat zijn Lucas' lievelingsliedjes van Luck Is For Suckers? "Dat zijn er een paar. 'Method To My Madness' staat voor de ontwikkeling die we als band hebben doorgemaakt. En 'Thrill Of The Chase' is een nummer dat ik maar niet afkreeg omdat ik nogal snel afgeleid ben. Dus op een gegeven moment dacht ik: ik ga daar gewoon een liedje over schrijven. Over mijn ADHD.""

Als derde noemt Lucas 'Temporary Remedy' en daar heeft Domien een leuk verhaal bij. Een tijdje geleden kreeg hij namelijk midden in de nacht een voice-app'je van een dronken Lucas die even zijn nieuwe muziek bij Domien wilde pitchen. Et voilà: een dronken uitvoering van 'Temporary Remedy'. Limited edition!

Luister hier het dronken voice-app'je van Lucas naar Domien terug

Natuurlijk was er ook livemuziek van de Ham

Lucas en spelletjes...

Domien speelt op vrijdag altijd 'De Krant Van Nederland'-quiz. Dit keer met Lucas en z'n band en dat ging niet echt heel lekker...

Beluister Luck Is For Suckers

Ster advertentie
Ster advertentie