3FM nieuws

Een festival op een cruise? Mogen wij mee DJ Khaled?

  1. Nieuwschevron right
  2. Een festival op een cruise? Mogen wij mee DJ Khaled?

Dj Khaled heeft via zijn favoriete sociale medium Snapchat laten weten dat hij een festival gaat organiseren. Maar niet zomaar één. Een festival op zee, naar de Bahamas en met superster vrienden. Mogen wij mee?

Een festival organiseren is eigenlijk heel normaal. Maar als je DJ Khaled bent, dan bestaat 'normaal' niet echt. Daarom organiseert DJ Khaled een een vierdaags festival op een cruiseschip. Dit cruiseschip zal varen van Miami (met wat onbekende stopjes) naar de Bahamas en weer terug naar Miami.

They don't want us to be on a cruise. So we are going on the most major cruise the world has ever seen. - DJ Khaled

Niet zomaar een festival

Tegenwoordig noemen we alles een festival en DJ Khaled beseft dat ook maar al te goed. Daarom is zijn festival niet zomaar één. Hij noemt het een movement. Een movement met goede vibes en creatieve energy. Dat klinkt weer als DJ Khaled. Positiviteit op z'n best. Los van alle fijne energie, belooft Khaled ook live concerten, spectaculaire fashion pop-ups en dope presentaties.

Wie gaan er allemaal mee?

Zo. Nu je weet wat er allemaal te zien is, komt de volgende vraag. Wie is er allemaal te zien op de super-de-luxe cruise? Migos, Future, A$ap Rocky, Lil Wayne en nog meer superster matties.

Let's talk money

Na dit allemaal gelezen te hebben, denk je zeker dat dit je een fortuin gaat kosten. Nou, niet echt. Er staat al een prijzenlijst online om mee te kunnen met deze fissa. En het valt reuze mee. Als je zeg maar niet meerekent dat je nog eerst na Miami moet om te boarden aan de cruise. Meh!

Summerfest Cruise 2017 zal gaan varen op 30 juni en zal dan op 3 juli terugkeren naar Miami. Volgens DJ Khaled gaat dit de boeken in, so don't play yourself.

Ster advertentie
Ster advertentie