3FM nieuws

9 redenen waarom de lente de shit is

  1. Nieuwschevron right
  2. 9 redenen waarom de lente de shit is

We mogen onze winterkoppen weer in de zon steken. EINDELIJK! Het is deze week (een paar dagen) lente. Hieronder negen redenen waarom dit seizoen awesome is.

1. De temperaturen lopen op

De écht grauwe dagen zijn voorbij. De temperaturen lopen voorzichtig op. En als die zon tevoorschijn komt, nou dan weet je het wel. Dan ga jij liggen en kom je voorlopig niet meer van je plek af.

2. De vogeltjes fluiten weer

Je was ze even vergeten... Vogels! They're back! 's Winters worden ze zó depressief dat ze alles achter zich laten en naar de zon vliegen. Maar gelukkig komen ze ook weer terug. Welcome back, birdszz!

3. Alles wordt weer groen

Het leven krijgt weer kleur. Narcissen pompen zich een weg naar boven, er verschijnen knopjes aan de bomen en het ruikt anders. NAAR LENTE!

4. Het is eerder en langer licht

Als je 's ochtends de gordijnen opent, is het al licht. DAT is lang geleden! En om het feest compleet te maken, lijkt de dag ook nog eens langer te duren omdat het minder vroeg donker wordt.

5. Je kunt je winterjas in de fik steken

Of in ieder geval ergens heel DIEP in de kast opbergen. Dat ding willen we het aankomende half jaar niet meer zien. En dat geldt ook voor de sjaal en muts.

6. Je kunt weer shoppen in je eigen kast

Weg met die stoffige stinktruien. Het is tijd voor je zomercollectie. Kom maar door met die luchtige T-shirtjes, kekke korte rokjes en slicke slippers.

7. Je kunt de hele dag op een terras hangen

Terras hangen en mensen kijken. Zonnebril op en gaaaaaannnn.

8. It's time for gelati baby

's Winters toveren de Italiaanse ijsboeren hun toko om tot stamppotfabrieken, maar in de lente kunnen we weer, hoor. Italiaans schepijs in alle kleuren en smaken. Kom maar doorrrr.

9. Je kunt weer naar festivals

Yes, de festivals beginnen weer. Lekker met z'n allen tansen en lachen in de zon.

3FM Lente Playlist

Bij de lente horen andere liedjes dan bij de winter, dus hier, speciaal voor jou, een lente playlistje:

Volg 3FM op Spotify voor meerrrrr lekkere lijstjes

Ster advertentie
Ster advertentie