Nu op 3FM: -

Komt Lorde's nieuwe single al uit op 7 maart?

Vrijdag 17 februari 2017 - 13:00 uur

Lorde's platenmaatschappij publiceerde per ongeluk een releasedatum op hun website. Vervelend voor hen, maar eindelijk wat duidelijkheid voor ons!

Hierboven zie je de reactie van Lorde op alle geruchten: she doesn't care. Ze belooft haar volgers al maanden dat er nieuwe muziek van haar aankomt, maar laat iedereen toch nog wachten. Het moet eerst écht af zijn, pas daarna krijg je meer informatie. Zelfs een foutje van haar platenmaatschappij verbreekt haar stilte niet!

'Confidential Title'

Het platenlabel van Lorde, Republic Records, postte een update op hun site met de nieuwe singles die volgens hen aandacht verdienen de komende tijd. Naast Ariana Grande en Julia Michaels staat er toch echt 'Lorde' naast de datum '7 maart'.

Oplettende fans hadden dat natuurlijk metéén door en stuurden de screenshotjes de wereld rond. Het berichtje was binnen no time weer van de site af, maar we hebben het bewijs gewoon nog liggen.

Optredens in 2017

Lorde heeft al een aantal festivaloptredens bevestigd voor 2017: zo staat ze in Amerika op Coachella, Bonnaroo en het Governors Ball Music Festival. In Europa staat ze op Roskilde in Denemarken en jawel, op Rock Werchter bij onze zuiderburen! Dan moet je natuurlijk wel wat nieuws hebben om te laten horen...

Ze werkt in ieder geval stug door. De puntjes worden nog steeds op de 'i' gezet: ze zit iedere dag van vier uur 's middags tot vier uur 's nachts in de studio om dingen te herschrijven en te perfectioneren. Ook luistert ze het album iedere dag opnieuw met oordopjes, zodat ze precies weet hoe haar fans het zullen horen zodra het uit is. 

Allemaal heel attent, zolang het maar op 7 maart af is, Lorde ;)

Meer Lorde en 3FM? Check:

>> Lorde was voor heel eventjes terug 
>> Het verjaardagsfeestje van Lorde is goals 
>> Lorde wie?!

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen