3FM nieuws

Tinder en Spotify hebben verkering… en dat gaat jou helpen!

  1. Nieuwschevron right
  2. Tinder en Spotify hebben verkering… en dat gaat jou helpen!

Heb je een match, blijkt na de eerste date dat diegene de slechtste muzieksmaak ooit heeft… Om dat tegen te gaan, zijn Tinder en Spotify een match geworden. Ze gaan samenwerken, zodat jij nu ook de liefde van je leven met een goede muzieksmaak kunt ontmoeten.

Vraag aan tindermatch: "Naar wat voor muziek luister jij eigenlijk?" Tindermatch: "Ja, eigenlijk alles wel." Ja, hallo!? Als je match bij het muziek luisteren and chill ineens muziek opzet die jij haat, dan wil je zo snel mogelijk dat de date voorbij is. Met de verkering tussen Spotify en Tinder is dat nu verleden tijd.

Huh, hoe ga ik dat doen dan?

Stel je voor dat je iemand met hele mooie ogen voorbij ziet komen. Niet gelijk liken! Eerst naar het profiel kijken. Daar kun je zien welke nummers hij/zij de afgelopen tijd het meest heeft geluisterd. En da's nog niet alles, je ziet ook welke artiesten je in common hebt. Op basis daarvan kun je dus iemand naar links of rechts swipen.

En wat moet ik dan doen?

Je kan op je eigen profiel een 'Tinder Anthem' instellen. Een specifiek nummer dat het meest bij jou past! Of een nummer waarmee je iedereen probeert te versieren (zie onze tips!) Mocht je geen Spotify hebben, dan kun je op Tinder alsnog een favoriet nummer in je profiel zetten.

Wil je vaker naar rechts geswiped worden, doe dan inspiratie op uit onze 3FM Nieuwe Muziek-playlist op Spotify:

Ster advertentie
Ster advertentie