3FM nieuws

Comic Sans dag 2012

  1. Nieuwschevron right
  2. Comic Sans dag 2012

Een goeie traditie werd voortgezet door Coen en Sander: Comic Sans dag!

Struikel je voorover in een rozenstruik met je ogen open, dan voelt dat nog prettiger dan een opstel van een eersteklasser lezen dat is afgedrukt in het Comic Sans lettertype. En toch... toch kiezen sommige mensen ervoor dit veelvuldig verguisde font te eren.

Comic Sans Dag 2012: 6 juli

In de prille jaren van het internet was een website zonder Comic Sans haast ondenkbaar. Sterker nog, het leek de norm voor succes. Scripties, autobestickering, kapsalonluifels, het kolderieke lettertype dook overal de kop op. Makkelijk, toegankelijk en vertrouwd.

Coen en Sander vierden Comic Sans Dag

Er zijn tegenstanders en voorstanders van Comic Sans en Coen en Sander behoren overduidelijk tot de tweede groep. Vandaar dat ze in 2012 voor de vierde keer een dag in het jaar uitriepen tot Comic Sans dag. Ze vroegen je om al je mailtjes, proefwerken of projecten die dag in Comic Sans te maken, om zo een glimlach op het gezicht van de lezer te krijgen.

Wat doe jij op Comic Sans Dag?

Je kunt het zo gek niet bedenken of Comic Sans kan er een rol in spelen. Heb jij een goed idee voor Comic Sans Dag? Laat het dan weten aan Coen en Sander op hun website.

>> Naar de site van Coen en Sander

Plaats deze Comic Sans banner op jouw site

Draag je de actie en het lettertype ook een warm hart toe? Plaats dan onderstaande ultramoderne banner op jouw site!.

Copy-paste dit plaatje, of plak onderstaande code in je site:
<a href="http://www.3fm.nl/comicsansdag" target="_blank"><img src="http://www.3fm.nl/data/image/abc_media_image/2012.06/359494748.jpg" style="width: 300px; height: 300px; border: 0;" /></a>

Ster advertentie
Ster advertentie