3FM nieuws

Dit was Måneskin in de Ziggo Dome

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was Måneskin in de Ziggo Dome

Sinds hun overwinning op het Eurovisie Songfestival 2021 is dit Italiaanse viertal niet meer weg te denken uit het rock-landschap. Hun kledingstijl herken je direct, en de nummers blijven mateloos in je hoofd hangen. En dit alles heeft ertoe geleid dat ze volledige tours in mega-zalen uitverkopen. Zo ook in Nederland, waar ze op 27 februari de gehele Ziggo Dome vullen tijdens de 'Loud Kids Gets Louder Tour'.

De rockband is in een rap tempo mega-populair geworden. De band deed in oktober 2021 nog een 3FM Exclusive en interview. In 2022 waren ze te zien op Pinkpop waar ze samen met 3FM hun fans backstage uitnodigden voor een Meet and Greet. Ook kondigen ze dat jaar hun eerste wereldtournee aan: de 'Loud Kids Gets Louder Tour'. De Nederlandse show zou eerst nog in AFAS Live plaatsvinden, maar uiteindelijk werd concert verhuisd naar de Ziggo Dome. De extra kaarten; die waren in no-time uitverkocht.

Vroege vogels

Dat de band in Nederland razend-populair is blijkt alleen al uit de hoeveelheid fans die al vanaf de vroege uurtjes in de rij staan. 3FM-reporter Julien ging de rij af om op zoek te gaan naar de allergrootste Måneskin fans. Weten zij echt alles over de band? Dan maken ze kans op een ultiem concertrij overlevingspakket.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Måneskin fans in de rij bij Ziggo Dome

foto: 3FM

Måneskin fans in de rij bij Ziggo Dome

Gitaarriffs en charisma

Zelden zie je een band waarin alle leden zoveel charisma hebben als bij Måneskin. De band weet als geen ander hoe je op elkaar en het publiek inspeelt. Dit zorgt niet alleen voor een muzikaal feestje, maar ook voor een geweldige ervaring voor de fans. Met een setlist van bijna 25 nummers weet de band de Ziggo Dome helemaal plat te spelen.

Precies zoals we het van de Italianen gewend zijn vanaf het moment dat ze het Songfestival wonnen: met heel veel energie, retestrakke muziek, en een charme waar je U tegen zegt!

Ze trokken hun inmiddels indrukwekkende repertoire uit de kast met de volgende setlist:

De setlist:

  1. Don't Wanna Sleep
  2. Gossip
  3. Zitti E Buoni
  4. Own My Mind
  5. Supermodel
  6. Coraline
  7. Baby Said
  8. Bla Bla Bla
  9. In Nome Del Padre
  10. Beggin’
  11. Timezone
  12. For Your Love
  13. Gasoline
  14. Torna La Casa
  15. Vent’anni
  16. Amandoti
  17. I Wanna Be Your Slave
  18. La Fine
  19. Feel
  20. Mark Chapman
  21. Mammamia
  22. Kool Kids (met fans op het podium)

Toegift:

  1. The Loneliest
  2. I Wanna Be Your Slave

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

button arrow
button arrow
foto: Nathan Reinds
Ster advertentie
Ster advertentie