3FM nieuws
NTR

Kijk het exclusieve interview van De Lesbische Liga met Kristen Stewart!

foto: De Lesbische Ligafoto: De Lesbische Liga
  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk het exclusieve interview van De Lesbische Liga met Kristen Stewart!

Vorige maand gingen Annefleur Schipper en Vera Siemons van De Lesbische Liga op geheime missie naar de Berlinale: het Internationaal Filmfestival van Berlijn. Maar ze waren daar niet enkel om naar de film te gaan. Annefleur en Vera gingen naar de wereldwijde première van 'Love Lies Bleeding' én interviewden Kristen Stewart en Rose Glass. Daarmee zijn Vera en Annefleur de enige Nederlanders die een video-interview hadden met dit iconische duo op het filmfestival.

Exclusief in de Liga: Kristen Stewart en Rose Glass

Annefleur Schipper en Vera Siemons van De Lesbische Liga hadden een exclusief gesprek over de film 'Love Lies Bleeding' en het opleving van queer cinema. En ze leerden Kristen en Rose van hun meest speelse kant kennen.

Bekijk het interview met actrice Kristen Stewart en regisseur Rose Glass hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Good girl

Annefleur: "Kristen Stewart is zonder twijfel de belangrijkste openlijk queer actrice van het moment in Hollywood en misschien wel van deze generatie. Dat wij haar met onze zelf begonnen podcast De Lesbische Liga hebben kunnen interviewen op de Berlinale was dan ook een gigantisch bucketlist moment. Ze maakte eerder al furore met een Rolling Stone cover, speelt in de meest gehypte A24 film van het moment én nu zegt ze ook nog GOOD GIRL tegen ons in de podcast, wat wil een lesbische meid nog meer."

Vera: “Daarbij was het voor ons topsport om alles wat we DOLGRAAG wilden weten van deze twee fantastische vrouwen in zes minuten proberen te vragen. We hebben in ieder geval ons uiterste best gedaan om ook alles waar de Liga’s (onze luisteraars) om staan te springen in dit interview ter sprake te brengen. Bovenal zijn we ontzettend blij met de representatie van dit soort queer films op het witte doek anno 2024, de lesbische filmrevolutie is begonnen!”

Love Lies Bleeding

Hollywoodsterren Kristen Stewart en Katy O’Brian schitteren in ‘Love Lies Bleeding’. De veelbesproken queer neo-noir-thriller van A24 die over verlangen, obsessie, wraak én goede biceps. In een afgelegen dorp in de jaren '80 in New Mexico wordt het leven van sportschoolmanager Lou (Kristen Stewart) volledig op zijn kop gezet wanneer bodybuilder Jackie (Katy O'Brian) in haar sportschool verschijnt. 'Love Lies Bleeding' is een soms letterlijk bloedstollend verhaal, vol absurditeit, passie én guns.

Love Lies Bleeding is vanaf 11 april in de bioscoop.

Luister naar de nieuwe aflevering van 3FM-podcast De Lesbische Liga via je favoriete podcastkanaal!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie