3FM nieuws

Queens Of The Stone Age zetten videoclip 'Smooth Sailing' online

  1. Nieuwschevron right
  2. Queens Of The Stone Age zetten videoclip 'Smooth Sailing' online

Frontman Josh Homme maakt de binnenstad van Los Angeles onveilig in de nieuwe videoclip voor 'Smooth Sailing'.

'Smooth Sailing' is alweer de derde single van ...Like Clockwork, de plaat die in juni 2013 uitkwam. Het is de officiële opvolger van de oud-3FM Megahit ‘I Sat By The Ocean’. Check de videoclip voor 'Smooth Sailing' onderaan dit bericht.

Hiroi Murai regisseert 'Smooth Sailing'

De ietwat duistere videoclip is geregisseerd door Hiroi Murai, de regisseur die eerder al samenwerkte met David Guetta en Sia voor hun hitsingle 'She Wolf'.

In de muziekvideo voor 'Smooth Sailing' wordt Josh Homme op pad gestuurd met een groep Aziatische zakenmannen. De roodharige zanger maakt samen met zijn zakelijke vrienden een dronken strooptocht door het centrum van Los Angeles. Onderweg houden ze straatraces, zwalken door een winkelcentrum en gaan los in een karaokebar. Uiteindelijk loopt de beschonken toer behoorlijk uit de hand.

QOTSA op Lowlands

De mannen van Queens Of The Stone Age zijn in augustus weer op Lowlands te zien. De rockband stond in 2010 voor het laatst op het festival in de polder. Wie weet loop je dus dit jaar Josh Homme op een dronken strooptocht in Biddinghuizen tegen het lijf.

Queens Of The Stone Age - 'Smooth Sailing'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie