3FM nieuws

Queens Of The Stone Age neemt een pauze

  1. Nieuwschevron right
  2. Queens Of The Stone Age neemt een pauze

Queens Of The Stone Age houdt er even mee op: de groep neemt een pauze om zich op andere dingen te kunnen richten. Hoe lang? No One Knows.

(Foto: Ben Houdijk)

Michael Shuman, de bassist van Queens Of The Stone Age, zei in een interview met Gigwise dat de band een pauze neemt voordat ze aan een nieuw album gaan beginnen.

Pauze

Bassist Michael benadrukt dat het vooral een pauze is en dat de band er echt niet helemaal mee kapt. "We nemen gewoon een break na twee lange, lange jaren touren. Nu we een pauze houden kunnen we ons op andere dingen richten."

De band was bezig met het maken van een nieuw studioalbum, maar besloot het werk in de ijskast te zetten. "Het is niet dat we elkaar zat zijn of dat we er geen zin meer in hebben: het is gewoon beter om even een stapje terug te doen", aldus de bassist.

(Foto: Ben Houdijk)

Mini Mansions

Wat de bandleden nu gaan doen, is niet helemaal duidelijk. Bassist Michael gaat in ieder geval niet achter de geraniums zitten: Mini Mansions, de band waar Michael ook deel van uitmaakt, komt op 23 maart met een nieuw studioalbum. De band stond op 16 maart bij Roosmarijn in 3voor12 Radio. Kijk dat optreden hier terug.

Queens Of The Stone Age - 'No One Knows'

De Amerikaanse band Queens Of The Stone Age brak in 2002 door met het nummer 'No One Knows'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie