3FM nieuws

Fred Again.. ontvangt platina plaat voor 'Marea (We've Lost Dancing)'

foto: Fred Again..
  1. Nieuwschevron right
  2. Fred Again.. ontvangt platina plaat voor 'Marea (We've Lost Dancing)'

Inmiddels kan iedereen de stem van The Blessed Madonna wel dromen terwijl ze de iconische zin 'We've lost dancing' uitspreekt in de ex-3FM Megahit 'Marea (We've Lost Dancing)' van Fred Again...

En daarom heeft de maker van het liedje een platina plaat in ontvangst mogen nemen van 3FM-dj Vera voor de hoeveelheid streams die de track heeft inmiddels.

3FM-dj Vera Siemons mocht hem verrassen vlak voor zijn Nederlandse show in de Amsterdamse Melkweg.

Bangers in lockdown

Op het hoogtepunt van de coronacrisis zit de hele wereld in lockdown en doen The Blessed Madonna en Fred Again.. niets van wat ze normaal het liefst doen: optreden. Dus zoeken ze hun heil in andere zaken zoals in de studio muziek maken én met elkaar videobellen.

Ze hebben het over het verliezen van alles wat hen zo blij maakt: platen draaien, kolkende mensenmassa's en het dansen. Een deel van die videobelletjes gebruikt Fred Again.. als inspiratie voor zijn nieuwe muziek. Hij sampled The Blessed Madonna en maakt er de volgende track van...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lowlands

Dit jaar bestaat de mogelijkheid deze platina-dj nog een keer in real life te zien en ook echt te dansen. Hij staat namelijk op Lowlands 2022. En wij van 3FM raden aan nooit meer het dansen te verliezen. Veel plezier!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie