3FM nieuws

Het unicum genaamd Sevn Alias

  1. Nieuwschevron right
  2. Het unicum genaamd Sevn Alias

Alles wat rapper Sevn Alias dit jaar aanraakt verandert in goud en daar is zijn nieuwste album Trap Grammy geen uitzondering op.

Unieke prestatie

Een jaar geleden hadden nog maar weinig mensen van deze Amsterdamse rapper gehoord, maar er kan veel veranderen in korte tijd. Een hele korte tijd zelfs. Sevn Alias heeft iets geflikt, wat maar weinigen hem nadoen.

Het nummer 'Gass' heeft op dit moment bijna 16,5 miljoen plays op Spotify en 15,4 miljoen views op YouTube. Daarnaast stond deze man als één van de weinigen dit jaar op Pinkpop én Lowlands. Pinkpopbaas Jan Smeets wilde meer hiphop op het festival. Nee, hoor! Jan wilde gewoon een goede reden hebben om Sevn Alias te kunnen boeken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw album: Trap Grammy

Na twee succesvolle mixtapes en een album met Rotterdam Airlines is het nu tijd voor meer eigen werk. Een week na zijn twintigste verjaardag brengt Sevn Alias zijn nieuwe album Trap Grammy uit.

Een plaat vol samenwerkingen met zijn vrienden van Rotterdam Airlines (Hef, Jairzinho, Kevin), maar ook de Amsterdamse Akwasi. Het is een compleet verhaal van A tot Z. Op een volwassen manier (zoals je dat verwacht van iemand die officieel van zijn tienerjaren af is) opent hij het album met een zelf-ingesproken introductie en rond hij het af met track nummer veertien 'Weg Van Alle Stress'.

Beluister hier het hele album

Clubtour

Van de stress is hij inderdaad af. Het album is finished, klaar, kan 'ie niks meer aan doen. Nu is het weer tijd om op te treden, iets waarin hij misschien nog wel meer excelleert. De komende maanden tourt Sevn Alias door heel Nederland. Wil je erbij zijn? Dan moet je snel achter die tickets aan, want de eerste shows raken al uitverkocht. Check zijn tourdata hier.

Ster advertentie
Ster advertentie