Nu op 3FM: -

Kevin (KRO-NCRV)

Kevin houdt je wakker in de nacht.

Kevin van Arnhem

Volg Kevin van Arnhem

Kevin van Arnhem

Het begon allemaal in een klein Brabants dorpje genaamd Raamsdonksveer waar Kevin de eerste drie levensjaren heeft volbracht. Van Brabant via Schiedam landt Kevin (1988) uiteindelijk in het Groene Hart. Alphen aan den Rijn om precies te zijn. Daar gaan zijn gitaarlessen moeizaam, heeft hij weinig fingerspitzengefühl voor het keyboard en 0,0 talent voor zang (zo vals als een kraai). Maar Kevin moet en zal iets met muziek doen, maar wat?

Lees verder

Via zijn vader is Kevin in aanraking gekomen met radio. Hij maakte zijn radiodebuut nota bene in een SALSA programma, for crying out loud. Vanaf dat moment is de liefde voor radio geboren. De eerste stappen worden bij Alphen Stad FM gezet, de lokale omroep van Alphen aan den Rijn. Gestart met de Alphense Hitlijst in duo presentatie en vervolgens een dagprogramma genaamd Van Arnhem in de Middag.

Er volgden nog vele andere radiostations en na die vele omzwervingen voelt Kevin zich eindelijk thuis, bij 3FM. Nu heeft hij een nachtshow, zondag tot en met donderdag tussen 4:00 en 6:00 uur.

Fragmenten

Uitzendingen

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen