Anoûl Hendriks

Nu op 3FM: -

Anoûl (BNN)

Anoûl (mét dakje op de U) houdt je wakker!

Anoûl Hendriks

Volg Anoûl Hendriks

Anoûl Hendriks

Op zijn 15e loopt Anoûl (1996) vooral met een kladblok en camera rond om journalist te worden. Niet veel later raakt hij in contact met de lokale radio en neemt hij deel aan het 'Glazen Thuis' van het regionale RTV Nijmegen1 en haalt hij samen met zijn mede radio-collega's ruim €20.000,- op voor het Ronald McDonald Kinderhuis. Daar sloeg de vonk over!

Lees verder

Een jaar later sluit hij zich bij dé regionale omroep van Nijmegen aan: N1. Waar hij met zijn eigen programma in 2014 genomineerd wordt voor een OLON Award in de categorie 'presentatie talent'. In juni 2014 mocht hij zich al gaan bewijzen in Hilversum, waar hij van de 400 deelnemers eindigde bij de laatste 6 voor een opleiding tot radio DJ in de BNN University radioklas.

Dankzij Rob Stenders krijgt Anoûl de smaak te pakken bij 3FM. Hij was een keer te gast in zijn programma als Rob hem een date-plek geeft op KX Radio, waar Anoûl elke maandagmiddag en vrijdag te horen is. Na een aantal nachtelijke invalbeurten heeft hij sinds april 2016 zijn eigen nachtprogramma op NPO 3FM, elke dinsdag- op woensdagnacht van 02:00 tot 04:00 uur.

Fragmenten

Uitzendingen

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen